Свіжі новини
ГоловнаПодіїМешканці Житомира та області можуть по-осінньому відпочити в чарівному куточку на березі...

Мешканці Житомира та області можуть по-осінньому відпочити в чарівному куточку на березі водойми

Запрошуємо на осінній відпочинок у прекрасній та романтичній атмосфері на березі водойми. Сучасна база відпочинку з вишуканою назвою “na chille” запрошує гостей! Вона знаходиться у селі Гардишівка Бердичівського району – всього в десяти кілометрах від міста Бердичева.

Що ж пропонує гостям база відпочинку “na chille”? Перш за все, це просто ідеальне місце у самому серці природи, яке підходить для шумних компаній, романтичних побачень та тихого сімейного відпочинку з дітьми.

Тут можна порибалити і витягнути величезного коропа чи товстолоба, щоб потім розказувати про свій подвиг друзям та колегам. Любителям драйву будуть до вподоби перегони на квадроциклах чи подорожі на справжньому катері. Або можна просто почитсти книгу на пірсі, милуючись прекрасними краєвидами.

База підходить як для тимчасового відпочинку, так і для відпочинку з ночівлею. До уваги гостей один великий та два маленьких Геокуполів, з яких відкриваються прекрасні краєвиди на ліс та озеро. Вони здаються подобово, в кожному є зручне просторе ліжко та столик, великий Геокупол має окрему кухню, телевізор та розлогий диван.

База відпочинку “na chille” має великі бесідки з мангалами для відзначення свят чи просто дружніх посиденьок. На території є баня та два чани з запашними травами, розташовані просто на пірсі. Також є можливість зняти номер подобово орендувати один з затишних та теплих модульних будиночків, оснащених кондиціонерами. Для зручності гостей на території бази є паркова, безкоштовний WI-FI та два зручні пірси.

Відчуйте єднання з природою, вдихніть на повні груди свіже повітря відпрчиваючи разом з нами!

Всю інформацію про умови проживання та вартість послуг можна отримати за номером: 067-938-41-70 Ірина.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img