Свіжі новини
ГоловнаТехнодрайвУ Китаї створили найширший автомобіль VW. ВІДЕО

У Китаї створили найширший автомобіль VW. ВІДЕО

У Китаї VW Lamando перетворили на оригінальний BMW M3.

У Китаї створили нестандартний BMW M3 squared, який став найширшим автомобілем німецького бренду. Про цей проєкт розповів його творець, блогер Ма Біан, у відео на YouTube.

Ма Біан не вперше працює над створенням широких автомобілів. Раніше він уже збільшив ширину Volkswagen Lamando до 3 метрів.

Новий проєкт базується саме на цьому VW Lamando, тому BMW M3 — несправжній. Для тюнінгу використовували деталі від седана M3, який потрапив у ДТП: замінили бампери, фари, ліхтарі, капот і багажник, а решітка радіатора отримала чотири «ніздрі». Автомобіль виглядає так, ніби був збільшений у Photoshop, проте він абсолютно реальний. Усередині Volkswagen Lamando встановили м’які крісла-мішки з психоделічним візерунком для пасажирів. Машина розрахована на сім осіб, хоча інтер’єр ще планують доопрацювати, щоб він нагадував салон BMW M3.

Двигун у Volkswagen Lamando залишився без змін — це 1,4-літровий турбований двигун потужністю 150 кінських сил. Таким чином, копія BMW M3 не може конкурувати з оригіналом, який має 480 сил.

За матеріалами infocar.ua

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img