Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа півночі Житомирщини ВАЗ на смерть збив жінку: нетверезий водій втік

На півночі Житомирщини ВАЗ на смерть збив жінку: нетверезий водій втік

Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 6 жовтня на автодорозі Копище – Олевськ, у с. Хочиному. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №2 Коростенського райуправління. 

Про це 8 жовтня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

“Попередньо встановлено, що 29-річний житель Олевської громади, керуючи автомобілем ВАЗ-210930, перебував у стані сп’яніння. Він здійснив наїзд на жінку, яка йшла вулицею, та поїхав з місця події, не повідомивши про це ні медиків, ні поліцію. Унаслідок ДТП травми отримала 55-річна жителька с. Устинівки. На жаль, жінка загинула”, – йдеться у повідомленні.

7 жовтня слідчі затримали водія в процесуальному порядку. Йому повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Також чоловік підозрюється у завідомому залишенні без допомоги потерпілої, яка перебувала у небезпечному для життя стані, що спричинило її смерть (ч. 3 ст. 135 КК України). Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Законодавством таке протиправне діяння карається позбавленням волі строком до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img