Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі на річці двоє чоловіків ловили рибу сітками: збитки - понад...

У Житомирі на річці двоє чоловіків ловили рибу сітками: збитки – понад 45 тис. грн

На Житомирщині любителі незаконної риболовлі завдали шкоди рибним запасам на понад 45 тисяч гривень.

Про це увечері 8 жовтня повідомив Житомирський рибоохоронний патруль.

«Так, вночі 8 жовтня 2024 року при проведенні рибоохоронної роботи інспекторами Житомирського рибоохоронного патруля було задокументовано грубе порушення Правил рибальства на річці Крошенка, поблизу парку «Крошенський» м. Житомир. Любитель незаконної рибалки, використовуючи ліскову сітку із гумового човна, незаконно впіймав 9 карасів загальною вагою 2,5 кг. Своїми діями громадянин завдав збитків рибним запасам країни на суму 14229 грн», – йдеться в повідомленні.

Неподалік нього, іншому громадянину за допомогою сітки протяжністю 60 м вдалося впіймати 20 екземплярів карася, та завдати шкоди державі на суму 31620 грн.

На чоловіків склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучені до рішення суду.

«Звертаємося до небайдужих громадян. У разі, якщо ви помітили порушення Правил рибальства, Порядку придбання та збуту водних біоресурсів або їх загибелі, повідомляйте на телефон «гарячої лінії» Житомирського рибоохоронного патруля 067-414-60-74», – наголошують у рибоохоронному патрулі.

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img