Свіжі новини
ГоловнаПодіїЗа викрадення вантажівки в 2012 році, в 2024 році бердичів’янин отримав судовий...

За викрадення вантажівки в 2012 році, в 2024 році бердичів’янин отримав судовий вирок

Обвинувачений у цій давній справі мав чималий досвід «спілкування» з правоохоронними органами, адже з 2001 до 2008 року мав вже п’ять вироків Житомирського, Вінницького та Бердичівського судів за крадіжки та інші злочини.

Та незважаючи на це (або не відаючи цього), бердичівський підприємець взяв його на роботу водієм вантажівки. Але, чесно працювати в нього довго не вийшло. Другого листопада 2012 року він взяв у дружини підприємця ключі від вантажівки ГАЗ під приводом необхідності завезти борошно в Житомир, і не повернувся…

Автомобіль він потім продав, а гроші за нього і за товар використав за власними уподобаннями. Загальний збиток становив для підприємця близько 100 тисяч гривень.

Що було далі, з тексту судового вироку, оприлюдненого днями в єдиному реєстрі, незрозуміло, але в 2023 році до бердичівського суду надійшов обвинувальний акт щодо цих злочинів разом з угодою про примирення, яка була підписана 24 лютого 2023 року.

Потерпіла дала покази, що всю завдану шкоду їй відшкодували, і просить не карати колишнього водія. Але, на наступні призначені судові засідання вона не приходила, тому суддя відмовив у затвердженні угоди про примирення. А в одному з наступних судових засідань, ухвалив вирок: позбавлення волі строком на три роки, але звільненням від його виконання на іспитовий термін 1 рік.

Олександр Доманський, Ріо-Бердичів

Ваша стаття
Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img