Свіжі новини
ГоловнаІнформаціяЗаготівля дрів у лісах Житомирщини

Заготівля дрів у лісах Житомирщини

З наближенням холодів питання опалення домівок стає все більш актуальним. Тепла домівка – це не просто комфорт, а й необхідність у холодну пору року. Філії Столичного лісового офісу ДП «Ліси України» активно реалізують дрова населенню, пропонуючи великий вибір та зручний спосіб покупки.

Заготівля дров паливних у лісництвах триває цілий рік. Наразі у філіях на Житомирщині та Київщині в наявності понад 31 тисяча м³ дров. Покупці можуть обрати деревину різних порід: твердолистяні (дуб, граб), м’яколистяні (береза, вільха) та хвойні (сосна, ялина).

Лісівники завчасно узгодили з громадами необхідні обсяги дров на цей опалювальний сезон. Запаси дозволяють забезпечити паливом як приватні оселі, так і лікарні, соціальні установи, школи та дитячі садочки.

Від початку року філії Столичного лісового офісу продали понад 259 тисяч м³ дров населенню та соціальній сфері. На Житомирщині реалізовано 155 тисяч м³, на Київщині – понад 104 тисячі м³. Попит на дрова залишається стабільним.

Важливо! Остерігайтесь шахраїв, які пропонують дрова через соцмережі та сайти оголошень. Лісництва та філії ДП «Ліси України» не реалізують дрова через такі канали і не приймають оплату на банківські картки приватних осіб – виключно на розрахунковий рахунок.

Придбати дрова офіційно у філіях ДП «Ліси України» можна двома зручними способами:

– через інтернет-магазин «ДроваЄ» (drovae.gov.ua);

– безпосередньо у найближчому лісництві чи філії (контакти відповідальних за продаж дров – на e-forest.gov.ua/kupyty-drova).

Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img