Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі понад 200 людей долучилися до благодійного «Забігу турботи» на підтримку...

У Житомирі понад 200 людей долучилися до благодійного «Забігу турботи» на підтримку жінок, які борються з раком молочної залози 

12 жовтня в Житомирі відбувся благодійний захід «Забіг турботи», спрямований на підтримку жінок, що борються з раком молочної залози. Цей захід був організований Житомирською міською радою, зокрема управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, у співпраці з управлінням охорони здоров’я та громадською організацією «Тигр спорт». Метою заходу було не лише зібрати кошти для мамологічного центру Житомирської лікарні №1, але й привернути увагу до важливості профілактики та своєчасних обстежень, які жінки іноді занедбують на фоні війни.

Учасники забігу, одягнені з елементами рожевого та білого кольорів — символів боротьби з раком молочної залози, отримували символічні браслети, наклейки та стрічки, виготовлені з фетру. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання пістолета для біопсії, що є важливим інструментом для раннього виявлення раку.

Таким чином, цей захід став важливою ініціативою в напрямку підтримки жінок і підвищення обізнаності про рак молочної залози в регіоні.

Також функціонували локації, на яких представники медичної сфери розповідали про важливість профілактичних оглядів.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img