Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Чуднівському міському будинку культури відбувся концерт Поліського академічного ансамблю

У Чуднівському міському будинку культури відбувся концерт Поліського академічного ансамблю

У Чуднівському міському будинку культури відбувся концерт Поліського академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти.

“Вчора у Чуднівському міському будинку культури відбувся концерт Поліського академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок» ім. І. Сльоти. Художній керівник Володимир Корнієнко. Цей колектив, що має багатий репертуар поліських пісень, ділився з жителями Чудніва своїм мистецтвом, починаючи від фольклору й завершуючи патріотичними та повстанськими піснями. Ансамбль вкотре довів, що українська пісня є популярною, сучасною та затребуваною.

Поліський академічний ансамбль пісні і танцю «Льонок» — це справжня частинка душі України, яка продовжує свою гастрольну діяльність та підтримує український народ у ці важкі часи. Програма концерту вдало поєднала традиції та сучасність: найкращі, вже улюблені народні пісні, танці та музичні композиції звучали в сучасному аранжуванні. Нові твори надали можливість насолодитися свіжим поглядом на традиційне мистецтво.

Цей вечір став зустріччю з душею Полісся, яка повертає до коренів, але водночас дивиться у майбутнє та прагне до нашої спільної Перемоги.”, – повідомили у Житомирській Філармонії.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img