Свіжі новини
ГоловнаСвітКолишня асистентка Каньє Веста звинуватила його в зґвалтуванні на вечірці P. Diddy

Колишня асистентка Каньє Веста звинуватила його в зґвалтуванні на вечірці P. Diddy

35-річна Лорен Пішотта, яка працювала лише один рік як особиста асистентка скандального Каньє Веста, повідомила про зґвалтування з боку репера. Відбулося це нібито на “білій вечірці” P. Diddy (Шона Комбза), де жінку змусили скуштувати напій, у який були підмішані наркотики.

Пішотта працювала у Каньє Веста з 2021 по 2022 рік, а зґвалтування нібито відбулося ще до того. Як повідомляє New York Post із посиланням на судову документацію, жінка не знала, що репер домагався її, аж поки той сам не розповів про скоєне.

Ймовірно, з постраждалих була не лише Лорен Пішотта. У документах, поданих до Вищого суду Лос-Анджелеса, США, йдеться, що Вест наказав усім присутнім на вечірці або випити, або піти з вечірки. Після кількох ковтків жінка “раптово відчула себе дезорієнтованою… і почала скочуватися до зміненого і вкрай неадекватного стану”.

Вона “не могла пригадати (події тієї ночі. – Ред.) й, звичайно, не знала, що будь-який вид сексуального насильства стався з нею чи її колишнім клієнтом”, який був разом з дівчиною на “білій вечірці”, але ім’я якого не повідомляють.

Лорен Пішотта розуміла, що її отруїли, але не думала, що це міг зробити Каньє Вест чи P. Diddy. У документах нібито йдеться, що про своє зґвалтування жінка дізналася від самого репера перед тим, як її звільнили з роботи. Вест зізнався, що вони “переспали” у той час, як вона була під впливом наркотиків.

Джерело повідомляє, що про брудні справи репера стало відомо після того, як колишня дружина Кім Кардаш’ян повідомила про його зраду з особистою асистенткою. Пішотта нібито заявляла реперу, що хоче написати його дружині, щоб прояснити ситуацію і повідомити їй: “Це неправда. Я не зневажала і не буду зневажати тебе чи твій шлюб”. Але Вест не дозволив їй відправити повідомлення, сказавши: “Ми якось раз трохи переспали”.

Жінка сказала, що це зізнання було “дико руйнівним і незручним”, але вона була рада, що дізналася усю правду. У судових документах йдеться, що Каньє Вест нібито надсилав їй непристойні фото і відео, розповідав про свої сексуальні фантазії й домагався.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img