Свіжі новини
ГоловнаПолітикаНовою керівницею патронатної служби у Житомирській ОВА стала Ольга Грищук

Новою керівницею патронатної служби у Житомирській ОВА стала Ольга Грищук

Ольга Грищук очолила патронатну службу Житомирської обласної військової адміністрації. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційному сайті ОВА.

Згідно з декларацією, яку Грищук подала ще 22 січня 2024 року як кандидатка на посаду керівника патронатної служби, за 2022 рік вона отримала заробітну плату в розмірі 321 тис. 517 грн. Також вона задекларувала 23 тис. доларів готівкових коштів. У її власності з 2015 року є квартира в Житомирі, площею 39,18 кв.м. Крім того, у жовтні 2022 року вона придбала дві земельні ділянки в селі Старий Майдан, загальною площею понад 45 тис. кв.м.

В березні 2024 року, Ольга Грищук подала декларацію за 2023 рік, в якій її заробітна плата зросла до 515 тис. 405 грн, а до готівкових коштів додалося ще 200 тис. гривень.

Окрім діяльності в ОВА, вона є членом наглядової ради Житомирської обласної Агенції регіонального розвитку.

Крім нового керівника змінився також і склад патронатної служби: з шести радників начальника ОВА, які працювали у штаті станом на початок серпня 2023 року, залишилося четверо – Іван Толочко, Максим Стрілецький, Юрій КлименкоОлександр Хомич. Новим радником з 2 жовтня 2024 року став Олег Держанівський, який до цього 11,5 років працював заступником начальника головного управління ДСНС у Житомирській області.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img