Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа щиті повернулася Тетяна Хуторна з Житомира

На щиті повернулася Тетяна Хуторна з Житомира

На щиті повернулася Захисниця-Героїня…

Хуторна Тетяна Василівна

23.03.1986 — 12.10.2024

Народилася у Житомирі. Навчалася у ЗОШ №16. Ще з юних літ Тетяна визначилася з майбутньою професією. Зростаючи в родині інспектора Державної автоінспекції, хотіла продовжити справу тата — служити суспільству і народу України. Після закінчення школи вступила до Національного університету внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юриста. Опісля проходила навчання в Житомирському училищі професійної підготовки працівників міліції, після чого понад 15 років проходила службу в правоохоронних органах на рідній Житомирщині.

З дитинства займалася спортом, мала хист до малювання, любила книги та веселі туристичні подорожі разом зі своєю родиною. Обожнювала свою донечку. Тетяна була сильною, вольовою, цілеспрямованою, наполегливою, мала загострене почуття справедливості, у спілкуванні з іншими була тактовною і виваженою.

Із лютого 2023 року Тетяна долучилася до лав Захисників, ставши медикинею бойового підрозділу Національної поліції України.

За мужні та самовіддані дії при захисті Батьківщини була нагороджена відомчими відзнаками: медаллю «Ветеран війни – Учасник бойових дій», відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «За збережене Життя», відзнакою «За сумлінну службу», багаточисельними грамотами та подяками.

Мужня, хоробра Захисниця, медикиня на позивний «Відьма» героїчно загинула під час виконання бойового завдання 12.10.2024…

Світла пам’ять і вічна слава Захисниці України…

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img