Свіжі новини
ГоловнаПодіїКоли осінні канікули в ліцеях на Житомирщині

Коли осінні канікули в ліцеях на Житомирщині

Відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України, осінні канікули в школах Житомирщини цьогоріч триватимуть з 28 жовтня до 3 листопада.

Про це розповіла директорка Департаменту освіти і науки Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Осипович.

За її словами, у 2024 році Міністерство освіти радить школам відпустити дітей відпочивати в період з 28 жовтня по 3 листопада. При цьому адміністрація школи може перенести ці дати, а також подовжити або скоротити час канікул з огляду на епідеміологічну, військову обстановку або наявність опалення в класах.

“Станом на 17 жовтня планується, що осінні канікули відбуватимуться в усіх школах Житомирщини одночасно в останній тиждень жовтня — з 28 жовтня до 3 листопада. Діти матимуть повноцінний тиждень, щоб відпочити від навчання”, — сказала Наталія Осипович.

Зимові канікули Міністерство освіти рекомендує провести з 30 грудня 2024 року по 10 січня 2025 року, а весняні канікули — з 24 по 30 березня 2025 року. Сумарна тривалість усіх днів відпочинку, не враховуючи літніх, за законом має становити не менше 30 днів.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img