Свіжі новини
ГоловнаПолітикаНаталія Арендарчук стала заступницею голови Житомирської ОВА

Наталія Арендарчук стала заступницею голови Житомирської ОВА

18 жовтня на засіданні Кабінету міністрів України уряд погодив призначення Наталії Арендарчук заступницею голови Житомирської обласної військової адміністрації.

Про це вдень 18 жовтня у своєму Telegram написав представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

До призначення на посаду заступниці голови Житомирської ОВА Наталія Петрівна Арендарчук працювала директоркою департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської обласної державної адміністрації.

Чоловіком Наталії Арендарчук є очільник департаменту освіти Житомирської міськради Валентин Арендарчук

У декларації про доходи за 2023 рік вказано, що за рік на основному місці роботи Наталія Арендарчук заробила 870 тисяч 442 гривні. Зарплата її чоловіка, згідно з даними у декларації, в міському департаменті освіти склала 465 тисяч 495 гривень. 

Також серед інших доходів Наталія Арендарчук вказала, що її чоловік отримав 780 гривень в одному з банків, 2000 гривень страхових виплат та ще 2000 гривень від Житомирської міської організації профспілки працівників освіти і науки, а сама Наталія Арендарчук отримала 22 гривні інших доходів.

У розділі “Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно” Наталія Арендарчук вказала три банківські установи. Більше інформації не зазначено.

Крім того, Наталія Арендарчук має у спільній сумісній власності квартиру в Житомирі площею 66,87 квадратних метра.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img