Свіжі новини
ГоловнаСвітПрокуратура відсуджує 20 га, які орендували під риболовлю столичні забудовники

Прокуратура відсуджує 20 га, які орендували під риболовлю столичні забудовники

Прокуратура намагається відсудити у ТОВ «Рибацький хутір» земельну ділянку і став загальною площею 19,62 га. Про це йдеться у постанові Рівненського апеляційного госпсуду, передають “Наші гроші”.

У квітні 2009 року «Рибацький хутір» отримав у платне користування на 30 років для риборозведення земельну ділянку водного фонду площею 19,62 га, з яких більшу частину 13,10 га займає водний об’єкт – став. Земельна ділянка і став знаходяться в Житомирській області поблизу села Пиріжки.
Прокурор вказав на те, що орендар всупереч Водного та Земельного кодексів та договорів оренди звів на території будинок рибалки та 5 малих архітектурних форм.

Прокуратура вимагає розірвати договори з ТОВ «Рибацький хутір», зобов’язати орендаря знести зведені будівлі і повернути об’єкти в державну власність.
У лютому цього року Господарський госпсуд Житомирської області залишив цей позов без розгляду, однак апеляційний суд постановив направити справу на повторний розгляд в Господарський суд Житомирської області.

ТОВ «Рибацький хутір» заснований київським ТОВ «Будівельна група «КЖБК», що належить «Кісертон Лімітед» (Кіпр), з групи компаній Михайла Голиці, екс-депутата Київради, екс-начальника Департаменту будівництва та житлового забезпечення КМДА (1996-2010) та екс-директора «Київміськубуду» (2010-2012), а також бізнес-партнера його родини – В’ячеслава Непопа, директора КП «Житлоінвестбуд-УКБ» і чинного депутата Київради.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img