Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирській області господар побудував гараж зі… скляних пляшок

У Житомирській області господар побудував гараж зі… скляних пляшок

Житель села Іванкова Василь Гоженко побудував гараж із незвичного матеріалу. На спорудження будівлі йому знадобилося понад 5 тисяч пляшок з-під шампанського.

Про це йдеться у публікації газети «Сільська правда плюс».

Пан Василь разом із дружиною оселився у сільській місцевості не так давно. Спочатку купили старенький будок під дачу, а потім переїхали туди жити. Оскільки чоловік часто їздить у Житомир по справах, то виникла потреба побудувати гараж та майстерню. Замість цегли у хід пішли скляні пляшки.

Василь Гоженко тривалий час працював охоронцем в одному із житомирських ресторанів. Чоловік бачив як щодня персонал викидає на смітник пляшки із шампанського, яким смакували відвідувачі. Цю тару навіть не приймають у пунктах склотари. Подивившись на добро господарським оком, пан Василь подумав, чому б не використати пляшки як будівельний матеріал.

Ідея стала першим кроком до спорудження гаража й майстерні. Збір матеріалу забрав чимало часу, адже щодня у ресторані випивали по 3-4 пляшки шампанського. Коли зібралася необхідна кількість матеріалу, дружина з донькою мили кожну пляшку, а Василь Гоженко із зятем взялися за роботу. Шар цементу з’єднував складені у рядок скляні «цеглинки».

Зовні будівля грає на світлі дном пляшок, а всередині з’явилися вішаки для приладдя та інструментів. Господар каже, що в холодну пору року в його майстерні затишно і не холодно, бо тара тримає тепло. Такий будівельний матеріал не розсипається та не гниє, як цегла чи дерево.

Натомість сусіди і всі, хто проїжджають поряд, проявляють особливий інтерес до такої чудернацької будівлі.

Залиште свій коментар
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img