Свіжі новини
ГоловнаБез категоріїНа Житомирщині відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Герої Базару»

На Житомирщині відбудеться Всеукраїнський фестиваль «Герої Базару»

23 листопада 2018 року розпочнеться Всеукраїнський фестиваль «Герої Базару», який триватиме до 25 листопада.

У п’ятницю, 23 листопада, в Житомирі відбудеться історичний диспут за участі істориків-науковців та реконструкторів – «Другий зимовий похід армії УНР – спроба відновлення Української державності». Початок – о 14:00 у Житомирській обласній науковій бібліотеці ім. Олега Ольжича (вул. Новий бульвар, 4).

О 18:00 в Житомирській обласній філармонії (вул. Пушкінська, 26) розпочнеться концерт-реквієм за участі гуртів «Рутенія», «Хорея Козацька», «Широкий Лан».

У неділю, 25 листопада, в с. Базар Народицького району біля Меморіалу пам’яті Героїв Базару відбудеться віче, молебень та панахида. Окрім цього, в програмі заходу – виступи кобзарів та лірників задля вшанування пам\’яті загиблих вояків Армії Української Народної Республіки – учасників ІІ Зимового походу. Початок – об 11:00.

Протягом двох днів фестивалю на його учасників чекають також виставка плакатів військових діячів армії УНР, презентація національно-патріотичної літератури, виставка світлин воїнів російсько-української війни та наданих ними експонатів і покази патріотичного кіно.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img