Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі почали продавати черемшу
У Житомирі почали продавати черемшу

На Житньому ринку у Житомирі...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

  • Помер Геннадій Москаль
    Помер Геннадій Москаль

    Він займав багато державних посад,...

  • У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки
    У туалеті фан-зони на центральному стадіоні в Житомирі не встановили кабінки

    Відкрили там також чудову фан-зону...

Новини
Глибокий опік замість лікувального масажу: гіркий досвід пенсіонерки із Житомира

Глибокий опік замість лікувального масажу: гіркий досвід пенсіонерки із Житомира

18-08-2017
64-річна пенсіонерка із Житомира на власному досвіді переконалася, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці.

У торгівельно-розважальному центрі «Глобал.UA» Ользі Онопрієнко подарували безкоштовний абонемент на 5 сеансів масажу. Пенсіонерка зраділа, адже консультанти запевнили, що з її болячками не варто зволікати і конче необхідно пройти цей курс, аби відчути полегшення. Жінка почала відвідувати «Острівок здоров’я». Тим більше, салоган на буклетику «Зцілює Бог» посилював її надію на позитивні результати після лікувального масажу.

Глибокий опік замість лікувального масажу: гіркий досвід пенсіонерки із Житомира


Ольга Михайлівна так і не використала весь абонемент. Процедури закінчилися для неї після третього візиту. Пенсіонерка стверджує, що 4 серпня під час сеансу відчула дискомфорт, а потім на лівій нозі з’явилося почервоніння.

«Ноги там масажують у такій посудині з камінцями на підігріві. Я пішла після масажу туди і показую свою ногу, а мені кажуть, що її трішки перегріли, але процедури треба продовжувати. Я не погодилася і повернулася додому. У мене піднялася температура до 39 градусів і не спадала аж 4 дні», - розповідає Ольга Онопрієнко.

Після невдалих спроб самостійно дати собі раду жінка звернулася в опікове відділення обласної лікарні. Лікар оглянув її почервонілу запалену ногу і констатував глибокий опік. Він приписав препарат за 300 грн. і рекомендував за кілька днів звернутися повторно. Наступного разу медикам, як стверджує постраждала, довелося знімати шкіру і обробляти рану. В аптеці вона знову залишила 250 грн.

Тепер Ольга Онопрієнко щодня ходить в опікове відділення на перев’язки. Там її сказали, що поки не варто себе втішати швидким одужанням, адже нога загоїться нескоро.

«Мені там розповіли, що я така вже не перша. Люди беруть ті реклами, бо по акції можна пройти 5 безплатних масажів, а потім з опіками йдуть до лікарів», - стверджує Ольга Михайлівна.

Пенсіонерка ходила на «Острівок здоров’я», аби поскаржитися на масаж. Однак, там лише розводять руками і замість очікуваної матеріальної компенсації на лікування, відповідають: «Ми ж не хотіли…».

У телефонній розмові з нашим кореспондентом Ірина, яка залишила на буклеті номер свого мобільного, заперечує, що опік пенсіонерка отримала під час масажу.

«Така жінка до мене підходила, але питання в самому факті констатації. Ніяких довідок від лікаря у неї немає. Там має бути підтвердження, що це саме від нашого масажу. Таких випадків у нас ніколи не було. Ми працюємо на ринку в Україні вже четвертий рік», - запевняє Ірина.

Глибокий опік замість лікувального масажу: гіркий досвід пенсіонерки із Житомира

Ольга Онопрієнко стверджує, що так для неї закінчився останній сеанс масажу

Джерело статті: Житомир-онлайн

На головну сторінку


Від Андрій 22 листопада 2017 00:45:
Щось не схоже на правду.Нещодавно був на "Острівку здоров'я", спробував цей масажер, опіків не отримав, навпаки сподобався.В ногах потім була лгкість.
«    Серпень 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Новини