Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік
    Міський голова Житомира оприлюднив декларацію за 2023 рік

    Міський голова Житомира Сергій Сухомлин...

  • У центрі Житомира помер чоловік
    У центрі Житомира помер чоловік

    У центрі Житомира, навпроти Телецентру,...

  • Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами
    Колишня житомирянка відкрила інтернет-магазин одягу з українськими мотивами

    Валентину Шафран (Світельську, Коноброцьку) добре...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

Новини
Переваги подобової оренди нерухомості

Переваги подобової оренди нерухомості

20-08-2018
Оренда квартир подобово є однією з найпопулярніших послуг на ринку нерухомості. На те є досить вагомі причини. Перша з них – вигідність у фінансовому плані. Компанії з 4-5 людей набагато рентабельніше орендувати одну квартиру, аніж бронювати декілька номерів у готелі. І якщо вплинути на ціни в готелі неможливо, то з господарем квартири ще можна домовитися про знижку. Ще знизити вартість оренди можна, якщо відмовитися від користування деякими електроприладами, які є в орендаторів, туалетним приладдям тощо.

Плюси квартир, які винаймаються подобово


Винаймаючи житло в Одесі подобово (ця послуга також вельми розвинута й в інших містах України), орендатори забезпечують собі по-справжньому домашній затишок. У більшості квартир, які здаються в оренду, виконаний євроремонт. Можна користуватися сучасною побутовою технікою та телевізором, безлімітним Інтернетом. Спальні місяця укомплектовуються чистою білизною та рушниками. Іноді такі квартири за рівнем облаштування можна порівняти з тризірковими готелями. Перевага квартири в даному випадку – це прийнятна ціна.

Дана послуга користується шаленою популярністю в літній період часу в курортних містах України. Таким чином, можна зняти житло в Одесі біля моря недорого. Орендатори можуть самостійно готувати собі їжу, або за окрему доплату куштувати страви від господаря квартири. Також ця послуга подобається багатьом людям своєю конфіденційністю. Деякі бізнесмени надають перевагу оренді квартир подобово для проведення ділових переговорів у комфортних умовах.

У більшості випадків орендодавця зовсім необов’язково попереджати про гостей, які будуть запрошені до квартири. Тоді як у готелі доведеться повідомляти про це адміністрацію, яка іноді може навіть не дозволити запрошення. До речі, орендодавці можуть забезпечити трансфер з вокзалу чи аеропорту, забезпечити клієнтів проїзними квитками, оформити документи для тих, хто винаймає квартиру в рамках відрядження.

Пошук квартир


Простіше за все знайти житло для подобової оренди в Інтернеті. Щоб знайти чудові варіанти квартир та кімнат в Одесі, достатньо зайти на сайт dobovo.com. Варто шукати ті об’яви, де представлені світлини квартири. Знайшовши гарний варіант, слід зв’язатися з орендодавцем для того, щоб укласти угоду.

Послуга подобової оренди квартир в Одесі та інших українських містах звільняє багатьох мандрівників, туристів та бізнесменів від клопотів, пов’язаних із проживанням. На сьогоднішній день неважко знайти хороші варіанти квартир для оренди подобово за досить лояльною ціною.

Переваги подобової оренди нерухомості

На головну сторінку

«    Серпень 2018    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Новини