Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ
    У Житомирі поліція затримала жінку за продаж гуманітарних автомобілів для ЗСУ

    Поліцейські викрили подружжя з Житомирщини,...

  • Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко
    Сьогодні свій День народження святкує відома українка Ліна Костенко

    У Житомирі, Україні та й...

  • У Житомирі почали продавати черемшу
    У Житомирі почали продавати черемшу

    На Житньому ринку у Житомирі...

  • Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева
    Про складну ситуацію проживання переселенців у “червоній лікарні” Хорошева

    Більшість з нас нещодавно бачила...

Новини
Житомирські "Житичі" перемогли у трьох партіях волейболу

Житомирські "Житичі" перемогли у трьох партіях волейболу

18-01-2021
15 і 16 січня житомирський клуб «Житичі» на своєму майданчику приймав дві харківські команди: «Локомотив» та «Юридичну академію».


Житомирські "Житичі" перемогли у трьох партіях волейболу


Якщо точніше, гра проходила на двох майданчиках – спочатку (15 січня) у спорткомплексі «Динамо», а наступного дня – у залі державного університету імені Франка.

Обидві зустрічі проходили в «закритому» режимі, спричиненому локдауном і карантином, але любителі волейболу мали можливість продивитися матчі у режимі прямої трансляції.

Звісно ж, яке б місце сьогодні не займали обидві харківські команди, однак слава багаторазових чемпіонів України робить своє – на «Локомотив», який 17 разів ставав чемпіоном України, завжди приходять глядачі. Ну, а суперники завжди налаштовуються на вперту боротьбу із харків’янами.

Звісно ж, сьогодні «Житичі» мають куди кращі ігрові кондиції, аніж будь-яка харківська команда. І «Локомотив» і «Юракадемію» у домашніх стінах, 15 і 16 січня, житомиряни перемогли у трьох партіях. Тобто, із рахунком – 3 : 0. «Житичі», як і раніше, займають третю сходинку у турнірній таблиці чемпіонату України серед колективів Суперліги. Попереду два колективи: команда народного депутата Олександра Гереги «Епіцентр –Подоляни» та львівські «Барком-кажани».

Власне кажучи, якраз волейболісти зі Львова та невеличкого містечка Городок, що на Хмельниччині, і ведуть боротьбу за те, хто буде першим за підсумками першої частини чемпіонату Суперліги. «Житичі» впевнено посідають третє місце. Але відчувається, що житомиряни активно готуються до другої частини чемпіонату, постійно шукаючи нових і нових виконавців задля підсилення команди у вирішальній частині першості України. Натомість команди із Вінничини, які раніше втручалися у боротьбу за медалі чемпіонату, зараз відверто відстають від трійки лідерів.

Щодо найближчого майбутнього, то вже 20 січня «Житичі» знову зустрінуться із лідерами – командою «Барком –кажани» зі Львова. Цікаво, що за останній місяць це буде вже третя зустріч «житичів» із «кажанами». Наприкінці грудня у матчі за «Суперкубок України» львів’яни у дуже напруженій боротьбі перемогли житомирську команду. Вже на початку Нового року, 4 січня, житомиряни у рідному залі спорткомплексу ЖДУ ім.Франка , прагнули взяти реванш.

На жаль, цього разу не вдалося і вдома «Житичі» поступилися «кажанам» із рахунком 1 : 3. Тепер - знову битва титанів. Як буде цього разу – побачимо.

На головну сторінку

«    Січень 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини