Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Наталья Муника откупилась в Киеве

Наталья Муника откупилась в Киеве

28-11-2022
До підприємств Миколаївської області звернулись волонтери/військові однієї із бригад для допомоги у придбанні зимової форми та технічної амуніції.

Керівники підприємств і раді б були допомогти великими сумами, але…

З невідомих причин Миколаївських с/г підприємств та підприємств-перевізники ГУ ДПС у Волинській області переведено у стан «Ризикові підприємства» та заблоковані всі податкові накладні.

І це в прифронтовій області, де кожен колосок, кожна зернинка на вагу золота. Водії під обстрілами вивозили зерно з полів, ризикуючи життям. Але як виявилося, проблема вирішується одним махом.

До таких підприємств телефонує начальник аудиту ГУ ДПС у Одеській області Муніка Наталя Олександрівна, яка пропонує вирішення всіх проблем за 3%. Хизується, що має тісні зв’язки із керівництвом ДПС України та ГУ ДПС у Волинській області: тільки вона вирішує дані питання.

Муніка вступила в змову із начальницею аудиту Волинського ГУ, щоб та, на комісії, вносила підприємства підприємства Миколаїва до категорії «Ризикові».

Потім, Муніка особисто, або через довірених осіб телефонує всім СГД яких внесли в ризики і пропонує свої послуги з розблокування ПН за 3%.

Спілкування відбувається через месенджер Signal.

Після отримання кешу корупціонерка Муніка залишає 1,5% собі, а решту передає на Волинь. Передача коштів відбувається в Одесі, в офісі волонтерської організації !!! Вдумайтеся….

Всім відомо в Миколаєві хто така Муніка – це корупціонерка вищої категорії.

На посаді заступника начальника ГУ ДПС у Миколаївській області всі її команди завжди виконувала Руда, а сама «корупційна королева» постійно перебувала в Одесі в себе дома, та займалася особистими справами. Ходила по салонах краси, збільшувала собі губи, груди, рівняла зуби, нарощувала волосся, відвідувала СПА салони та басейни.

«Я з Одеси вирішую більше проблем, чим всі ви там трудяги в Миколаєві», — говорила Муніка.

Так, вона дійсно вирішувала купу проблем про те, як розбагатіти в 10 разів, як обібрати до останньої нитки підприємство та поїхати відпочивати по 5 разів на рік за кордон. І не де небудь, а у самі найдорожчі готелі світу.

Муніка протягом року може змінювати по декілька автомобілів. Останній Лексус начебто подарував її чоловік.

Вона завжди насміхалася зі своїх підлеглих та промовляла що причина їхньої бідності в тому – що вони не вміють працювати.

В основному Муніка хворіє, має куплену групу інвалідності, або у відпустках. На робочому місці за рік буває -три- чотири місяці. А й правда, навіщо інвалідам працювати?

Прокофьєву мабуть це подобається, бо та хизувалась що все за себе «порішала» за певну суму. Всіх колег вона завжди принижувала, кричала, обзивала бездарними. Коли добре вивчити декларацію Муніки, то там можна побачити дуже багато цікавих речей. А «особливою сенсацією» було те, що Муніка купила сертифікат з української мови за 1000 доларів: Боялась не здати іспиту, «шукала кругом кінці», бо Прокофьєв купив їй посаду свого заступника.

Звичайно, така крадійка завжди потрібна під рукою, оскільки приоритетами у житті є «Франкліни». Про це вона відкрито заявляла всім на роботі та хизувалась що має кругом тісні зв’язки, і може вирішувати за гроші любі питання.

Тепер Наталія Муніка всім підприємствам розповідає, що пішла на підвищення до Одеси, а звідти планує потрапити до Києва, в ДПС України. Хизується що після війни займе місце Тетяни Доценко -керівника нинішнього аудиту в ДПС України.

Розповідає що та бездарний керівник, а ось коли прийде туди вона -Муніка, то хоч наведе порядок в ДПС і натякає керівникам які вони будуть мати зв’язки у майбутньому.

Саме цікаве, що Муніка вже збиралась йти працювати до ДПС України і при керуванні Рубан.

Цю історію про перехід в ДПС України знали навіть прибиральниці в Миколаєві. На питання одного з керівника підприємств, чому саме до Києва, та похвалилась, що у неї донька буде вступати до вишу в столиці. А допомагає їй сам Дмитро Прокофьєв, який влаштував її на нову посаду до Одеси.

Також, перебуваючи в Одесі на посаді керівника аудиту, Муніка вступила в змову із начальницею аудиту Вінницького ГУ і та почала вводити підприємства Одеси в категорії «Ризики», а Муніка виходить туди на перевірки.

Як ми вже писали, такса вирішення проблеми не змінилась – 3%. Ці всі махінації дана особа проводить за спиною свого керівника Гулакової Наталії.

Дуже цікаво, коли вже «трудяга» піде на лікарняний? Адже в Миколаєві Муніка могла дотягнути в роботі місяць-півтора, а потім відпустка, або лікарняний.

Муніка всім хизується що вона «знайшла спільну мову» із заступником ГУ ДПС Одеси Батраком Олександром. Тепер вона з ним буде домовлятися як і раніше з Прокофьєвим щодо лікарняних та відпусток за певну винагороду.

Хто ж не любить гроші, каже корупціонерка.

Після її прибуття до Одеси на нове робоче місце «почалося».

Спочатку «велика корупціонерка» вирішила показати всім хто в домі господар: обзиває пілеглих що ті бездарні у написанні актів перевірок та ввела новий дрес-код. Всі повинні ходити у білих кофтинках та чорних спідницях. Ніяких брюк, костюмів, платтів не дозволяється. Але чомусь забула за себе і натягнула на себе дуже коротесеньке платтячко, ледь прикриваючи сідниці.

Це ж до кого так виряжається Муніка?? Не до Батрака часом, щоб вже піти у відпуску?

Шановна пані Кірієнко!

Зверніть увагу на даний злочинний персонаж в Одесі. Проведіть негайно перевірку корупціонери Муніки щодо її корупційних діянь. Що це за така такса 3% від Муніки за вирішення проблем??? Хто її надав повноваження ?

Проведіть перевірку, скільки часу перебувала Муніка на роботі в Миколаєві, в Одесі, скільки у відпустках та на лікарняних. В яких країнах відпочивала. Які автомобілі та збереження має.

До речі, Муніка мала дуже тісні зв’язки із нині покійним колаборантом із Голої Пристані – Ковальовим. Як можна було допустити інваліда на таку серйозну посаду до Одеси, в офіс великих платників?

А бізнесмени та військові її все ж таки чекають у місті Миколаєві, аби поставити на коліна перед усім бізнесом.

Це ж через цю потвору наші солдати, захисники країни мали не отримати форму та інші речу для ЗСУ.

Бізнесмени дали кошти, незважаючи на те, що їх у них відняла Муніка.

А сама зараз спить на чистій білизні, не в окопі, і чекає на перемогу, щоб і далі обдирати і так вже обдертий бізнес.

Ми вважаємо, що влада, громадськість та військо мусять сьогодні бути єдиними як ніколи. Але це не привід сприймати наше мовчання за слабкість і користуватися ним. Муніка буде покарана і понесе відповідальність перед країною, перед народом – за те, що крала кошти до війни, під час війни, лишаючи військових необхідного.

І ми неодмінно найближчим часом приїдемо всі до Одеси, щоб прилюдно поставити на коліна перед усім народом, перед усіма працівниками ГУ корупціонерку Муніку за її діяння та безнаказанність.

Чекай на нас корупціонерка Муніка незабаром у своєму місті, біля свого дому, на волонтерів, воїнів, керівників обманутих підприємств, з яких ти гребла гроші. Думаємо зустріч буде дуже ціковою. Ти ж уникала таких зустрічей у Миколаєві, ховаючись за спиною Прокофьєва, а сама в період страйків ховалась вдома в Одесі, бо боялась щоб тебе не поставили на коліна.

После выхода статьи о коррупционерке Наталье Мунике, по городу Николаеву пошла волна телефонных звонков.

Муника в истерике звонила всем предприятиям, с которых брала взятки и угрожала им относительно неразглашения информации относительно решения вопросов вывода из риска и разблокирования налоговых накладных за таксу 3%.

Также она всех заверила, что у нее крепкие отношения с народными депутатами Украины и ей ничего за то, что она берет взятки, не будет. Ее голыми руками не возьмешь, уверила она.

Позже ею сделано, для всего бизнеса Николаевщины, сенсационное заявление относительно того, что Прокофьев Дмитрий уволен с должности начальника и все дела теперь нужно решать только исключительно с ним, потому что теперь он никто.

— У нас с ним был чисто коммерческий интерес в работе в Николаеве, — сказала Муника, но теперь наши дороги разошлись, Николаев очень мелко плавает по сравнению с Одесскими предприятиями. Также, Муника сообщила, что с ней срочно нужно решать все дела, потому что новым руководителем ГУ ГНС в Николаевской области назначен Кузьмин и он сейчас звонит по телефону всем предприятиям и предлагает свои услуги по разблокированию накладных. Но у него пока ничего не выходит. Никто из Волынских с ним общаться не хочет, поэтому только Муника оказывает влияние на ГУ ГНС в Волынской области.

Но это только цветочки. В ГНС Украины Мунику таки вызвали на серьезный разговор, но все зря. Муника пробыла в Киеве двое суток, по ее словам, раздала взятки, чтобы остаться работать в Одессе (суммы взяток мы распишем в следующей статье). После приезда из ДПС Украины, коррупционер со смехом рассказывала, что ей ничего за кражи денег не будет, кичилась как все дружно с руководством ДПС посмеялись над статьями и поставили на этом точку. Точку, вы понимаете человечки, точку. Наши бойцы не получили оборудование, лекарства, еду и прочее из-за коррупционерки Муники Натальи Александровны, которая обворовывает предприятия Николаевщины и кладет эти деньги в свою карман.

Наталія Муніка постійно апелює тим, що у правоохоронців відсутні факти її корупційної діяльності.

Ну що ж, почнемо з Волині. Наталія Муніка вступила в змову з заступником начальника ГУ ДПС у Волинській області Савою Світланою Євгеніївною. Всі Миколаївські підприємства на комісії вносять до категорії «Ризикові підприємства», блокує податкові накладні, а Муніка за 3% все вирішує. Ось підтвердження того, що Волинські підприємства забили на сполох, незабаром таке буде і в Миколаєві.

https://konkurent.ua/publication/105938/vidkati-y-perevirki-na-volini-pidpriemtsi-skarzhatsya-na-tisk-podatkovoi-video/
Закликаємо всі підприємства Миколаївщини долучитись до телефону довіри: (0332)-778-311 та надати свідчення проти корупційних діянь Муніки Наталі Олександрівни. Безпеку гарантуємо.

До речі, нам вдалося поспілкуватися з Волинськими інспекторами.

Нам розповіли, що дійсно, пані Сава давала команди на розблокування Миколаївських підприємств, тільки після телефонних розмов із Мунікою.

Все це легко можна перевірити. Візьміть кількість підприємств, які було внесено до категорії «Ризикові підприємства», заблоковано податкові накладні та кількість виведених підприємств із ризику. Помножте на 3% і отримайте суму доходу пані Муніки та Сави. Ось і вся арифметика.

Та обов’язково не забудьте опитати керівників підприємств. Ви почуєте дуже багато цікавої інформації, як вони передавали Муніці Наталі пакети із грошима в Одесі, оскільки Наталя Олександрівна боялась їздити до Миколаєва.

Джерело статті: ОРД

На головну сторінку

«    Листопад 2022    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Новини