Свіжі новини
ГоловнаБез категоріїВіталій Правдицький: «Треба зважати на тих людей, які рухаються і хочуть щось...

Віталій Правдицький: «Треба зважати на тих людей, які рухаються і хочуть щось зробити!» ВІДЕО

Віталій Правдицький належить до молодого покоління художників, які намагаються сказати нове слово в образотворчому мистецтві. Народився 10 вересня 1987 року в селищі Пулини на Житомирщині. Має художню освіту.

Він уже встиг узяти участь у багатьох обласних, всеукраїнських і міжнародних художніх виставках, проєктах і фестивалях сучасного мистецтва. Важливе місце в творчості будь-якого художника посідає виставкова діяльність. І Віталій Правдицький тут не виняток.

У житомирській кавʼярні «Друзі» виставлено п’ять його робіт. П’ять дуже незвичних робіт під загальним гаслом «О́брази». Що означають ці роботи? Яке естетичне і смислове навантаження вони несуть? Найкраще про це розповість сам автор у відеоінтерв’ю.

Розмова вийшла ширшою: крім власної біографії і творчості, Віталій зачепив теми творчої спілки художників, цифрового мистецтва, створення культурного простору в місті Житомирі, розвитку образотворчого мистецтва і навіть свій погляд на останню скандальну подію всеукраїнського значення: створення календаря з фотографіями у жанрі ню з моделями — журналістками одного з центральних телеканалів.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img