Авторизація
Імя користувача :
Пароль :
Відновити пароль!
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі
    Поліція затримала підозрюваного у вбивстві чоловіка у Житомирі

    У дворі однієї з багатоповерхівок...

  • Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич
    Сьогодні святкує день народження відомий овручанин Віталій Юшкевич

    Віталія Юшкевича добре знають, люблять...

  • Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні
    Чоловік, в якого стріляли на Польовій у Житомирі, помер у лікарні

    43-річний житомирянин, замах на вбивство...

  • У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»
    У Житомирі прямо зараз транслюється російська телепрограма «Взгляд Панченко»

    У Житомирі прямо зараз транслюється...

Новини
Нові квартири чи вторинний ринок?

Нові квартири чи вторинний ринок?

07-02-2023

Коли ви починаєте обирати власне житло для купівлі, перше з чим необхідно визначитися – це буде квартира в новобудові чи вторинний ринок? Давайте порівняємо переваги та недоліки.



93InJujhY3mZD7-ckFHwRf3x3paWshDmk-Ty2cSlA3vm5ucOG9UdmUoLFvBZMZSnqFzTXisI-fG8Cs7ojbCteDYj-rkAVcYcHuOtmtHGRiDtXQx1gQSD6_sUxy5YSOsPF3emfAepI2eJU4kaKPEWaOs



В першу чергу давайте розвіємо деякі міфи про квартири на вторинному ринку:




  1. “Житло на вторинному ринку дешевше, ніж в новобудові.” Можливо в моменті квадратний метр житлоплощі на вторинному ринку і обійдеться вам дешевше, ніж в новобудові. Проте, В перспективі на майбутнє, витрат буде тільки більше. По-перше, ремонт. Адже, ні для кого не секрет, що переробляти ремонт значно дорожче, аніж робити з нуля. А коли ви приїжджаєте до власного житла, хочеться щоб все було ідеально і зроблено під себе. По-друге, витрати на комунальні платежі. Всім відомо, що у будинках старого фонду дана стаття витрат значно більша, ніж в новобудовах, де на все встановлені лічильники, стоять газові котли і таке інше.

  2. “Купити житло на вторинному ринку простіше і безпечніше, ніж в новобудові.” Ні, ні і ще раз ні! По-перше, питань з документами при переоформленні квартири на вторинному ринку не менше, ніж при оформленні житла в новобудові, а можливо, навіть, і більше. По-друге, ризики. При купівлі квартири на вторинному ринку є багато підводних каменів, тож завжди існує ймовірність, що угода купівлі-продажу буде визнана недійсною через суд. А гроші вам ніхто не поверне.



Якщо ж ви прийняли рішення купувати квартиру в новобудові:




  1. Робити ремонт, купувати меблі та обставляти власне житло ви будете з нуля. Якщо бажаєте, ви можете найняти дизайнера і професійну ремонтну бригаду. Або ж зайнятися цим питанням самостійно.

  2. Купуючи квартиру в новобудові ви не будете перейматися питанням, щодо попередніх власників. Ви будете впевнені, що першим і єдиним власником житла є тільки ви.

  3. Якщо ви маєте сумніви, щодо купівлі житла в новобудові через те, що вам не вистачає збережень на омріяну квартиру, можливо варто розглянути житло з меншою квадратурою або скористатися розстрочкою, яку пропонує більшість забудовників.



Одним із таких забудовників є Будівельна Група Синергія. Компанія займається зведенням житлових комплексів в місті Ірпінь Київської області з 2010 року, та отримала за цей час безліч престижних нагород та премій, а також неодноразово була відзначена в профільних та національних рейтингах. Будівельна Група Синергія вважається одним із найбільших та найвідоміших забудовників міста Ірпінь. Компанія має в своєму портфелі 10 проєктів, серед яких як вже здані в експлуатацію будинки, так і житлові комплекси, які ще зводяться.



Крім цього, БГ Синергія дуже соціально-активний забудовник. Ви можете слідкувати за ходом будівництва на будь-якому зручному для вас майданчику (сайт забудовника, обліковий запис в Інстаграм або Фейсбук, Телеграм-канал), а також за допомогою відеотрансляції з будмайданчика на сайті проекту.



Купити однокімнатну квартиру в Ірпені ви можете в Будівельній Групі Синергія. Менеджери запропонують вам оптимальні варіанти по метражу та плануванню в різних житлових комплексах. Ви зможете обрати серед новобудов біля соснового лісу, або біля протяжної міської набережної вздовж річки Ірпінь. Який би житловий комплекс ви не обрали, ми впевнені, що там ви обов’язково знайдете ту саму квартиру за найкращою ціною.



На головну сторінку

«    Лютий 2023    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728 
Новини