Свіжі новини
ГоловнаСвітНа Звягельщині затримали 26-річного чоловіка, який під час застілля вбив сусіда

На Звягельщині затримали 26-річного чоловіка, який під час застілля вбив сусіда

Тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями виявила сусідка та повідомила екстрені служби. Відтак на місці події працювали поліцейські Звягельського райвідділу для з’ясування усіх обставин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Правоохоронці встановили, що померлий – 48-річний господар будинку. Відповідно до висновків судово-медичної експертизи його смерть настала через отримані ним тілесні ушкодження. У самому помешканні поліцейські зафіксували ознаки нещодавнього чаркування. Тож стали перевіряти, з ким потерпілий зустрічався незадовго до смерті. Відтак встановили – ним виявився 26-річний сусід загиблого. Попередньо, того вечора під час спільного застілля між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість наніс господареві травми та пішов геть», – йдеться у повідомленні.

Підозрюваного поліцейські затримали молодика у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Він переховувався вдома. Про чоловіка відомо, що раніше він уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення грабежу.

Наразі досудове розслідування проводиться за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) ККУ. Триває встановлення усіх обставин

Відповідно до чинного законодавства причетному за таке діяння може загрожувати покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

На Звягельщині затримали 26-річного чоловіка, який під час застілля вбив сусіда
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img