Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині військові можуть отримати новий паспорт поза чергою, якщо старий втрачений...

На Житомирщині військові можуть отримати новий паспорт поза чергою, якщо старий втрачений через воєнні дії

Військовий Юрій звернувся у Житомирі до відділу міграційної служби для отримання нового паспорта, бо у нього під час обстрілу російськими військами згоріли всі документи.

“Виконував бойове завдання. Всі документи від свідоцтва про народження згоріли від прямого потрапляння в авто “Урал”. Раніше не мав можливості приїхати та відновити всі документи, але зараз випала нагода зробити це. Взяв 10 днів відпустки та приїхав“, – каже Юрій.

Начальниця відділу Державної міграційної служби у Житомирі Лілія Іваницька розповіла, що військові обслуговуються в міграційній службі поза чергою.

“Ми розуміємо, що вони звертаються до нас, перебуваючи на службі, їх відпускають на одну годину, щоб оформити документ. Військові звертаються до нас, і ми їх обслуговуємо без черги. В усіх наших підрозділах є банківський термінал або банк, розташований поруч”, – говорить Лілія Іваницька.

Юрій отримає свою ID-картку упродовж 10 днів, крім того, видати її зможуть у будь-якому відділенні, де йому буде зручно.

“Ми можемо переслати паспорт до іншого відділення, наприклад, якщо він оформлявся в Житомирі, але переїхав до Одеси, то в цьому випадку він може подати заяву з проханням переслати його паспорт до найближчого відділення міграційної служби туди, де він знаходиться. Паспорт пересилають, і Юрію не потрібно їхати до Житомира, щоб отримати свій документ”, – пояснила Лілія Іваницька.

Крім відділень Державної міграційної служби, паспорт також можна отримати в Центрі надання послуг та в Державному підприємстві “Документ”.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img