Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаСуддя, який засудив на смерть останнього воїна УПА, працює адвокатом і отримує...

Суддя, який засудив на смерть останнього воїна УПА, працює адвокатом і отримує пенсію 202 тисячі гривень на місяць

Останній розстріляний упівець. Той, хто засудив його на смерть, досі живе серед нас. І не просто живе – а вшановується у День захисника України

Суддя, який засудив на смерть останнього воїна УПА, працює адвокатом і отримує пенсію 202 тисячі гривень на місяць

Про це пише у своєму блозі Тарас Коливашко:

СУДДЯ (Борис Плахтій), ЯКИЙ ПРИСУДИВ СМЕРТНУ КАРУ ОСТАННЬОМУ «УПІВЦЮ» (ІВАН ГОНЧАРУК) ДОСІ ЖИВЕ СЕРЕД НАС, ОТРИМУЄ ЗАРПЛАТУ І ПЕНСІЮ.

Ба, більше того, одна донька – суддя, інша донька – суддя. Онучка – інспектор у Вищій раді правосуддя. Розумієте, діти і внуки людини, яка послала на смерть воїна УПА – у 1987 році, у розпал перебудови! – досі працюють в українських судах. А сам він – адвокатствує.

«Легендарна династія». А родина Івана Гончарука ДОСІ не знає, де він похований. Зате вона, своїми податками оплачує достойну старість пана Плахтія і достойні зарплати його дітям.

Ну, і вишенька на торті – суддя, який засудив Гончарука в 1987 році є почесний ветеран органів суду. Його офіційно вітають 14 жовтня з Днем захисника України.

P.S. УКРАЇНО, А ЧИ ТИ Є УКРАЇНСЬКОЮ ДЕРЖАВОЮ???

Р.S. ПРОДОВЖЕННЯ ТЕМИ:
“Борис Плахтій, екссуддя, який, за сфабрикованими КДБ документами, у 1987 році засудив до розстрілу вояка УПА Івана Гончарука – через суд збільшив собі пенсію

Так, у березні 2020 року Плахтій звернувся до суду з вимогою перерахувати йому суму пенсії. Восени 2020 року суд повністю задовольнив клопотання судді у відставці, а пенсійний фонд навіть не став подавати апеляцію й через місяць рішення набуло законної сили.

Таким чином Борис Плахтій наразі отримує 202 895 грн пенсії на місяць. Непогано чи не так?

Нагадаємо, у лютому 2022 року засудженого Плахтієм воїна УПА було повністю реабілітовано.

А кілька місяців тому дочка Бориса Плахтія, яку обрали членкинею Вищої ради правосуддя заявила, що рішення батька є законним – “бо такі були часи”.

І справді, дивні часи настали …

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img