Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі водій на "Жигулі" збив кота та втік. ВІДЕО

У Житомирі водій на \”Жигулі\” збив кота та втік. ВІДЕО

У Житомирі 30 липня водій на білому «Жигулі» збив кішку та залишив її помирати. Подія трапилися поблизу Обласного центру крові. Свідками події стали небайдужі містяни.

«Ми стояли на куту рампи, кішечка їла, хтось їй виніс корм. Проїздила машина, жигуль, ніби і на нормальній швидкості, але ні нас, ні кішку він не побачив. І роз’їхав кота», — каже свідок ДТП Наталія Левківська.

Водій не звернув уваги на те, що на коїв та поїхав з місця події. Друзі Наталії намагалися наздогнати автомобіль, але не вийшло. Тоді вони повернулись до кішки, занесли тваринку до перукарні, працівниці якої постійно її підгодовували, та почали надавати допомогу.

Виявилось, що у кішки роздроблений таз у декількох місцях, а також рвана рана на одній із задніх лапок.

Найближчі 15 днів кішка проведе у ветеринарній клініці, поки невідомо чи зможе вона повернутись до повноцінного життя та нормально ходити. Кошти на операцію та реабілітацію тваринки жінки збирали між собою, а також звернулися до волонтерів.

Однак, цієї суми недостатньо, тож ви теж можете долучитись до порятунку тваринки за номером карти на екрані. Водій же, який втік з місця події, не хоче брати на себе відповідальність.

Щоб дізнатися як просувається розслідування журналісти звернулися до патрульної поліції, яким передали справу. Однак виявилось, що заява, написана ще 30 липня, тільки сьогодні потрапила до відділу і давати коментар ЗМІ вони поки не можуть. Тим часом жінки, які рятували кішку, самі встановили місце проживання водія.

«Такі люди не мають їздити, у них мають забрати права. Сьогодні – кішка, завтра – дитина, людина, ще хто-небудь. Усе починається з маленького, з тваринки», — говорить свідок ДТП Наталія Левківська.

Декілька тижнів тому кішка народила двох кошенят, за якими зараз доглядають працівники перукарні. Пізніше жінки шукатимуть для них новий дім.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img