Свіжі новини

Головна"Слуга народу" Радіна чекає Резнікова з документами щодо скандальної закупівлі курток для...

\”Слуга народу\” Радіна чекає Резнікова з документами щодо скандальної закупівлі курток для ЗСУ на засіданні антикорупційного комітету: Не прийде – виглядатиме як явка із повинною

Нардепка “Слуги народу”, голова Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Анастасія Радіна запрошує міністра оборони Олексія Резнікова з’явитися 23 серпня на засідання комітету та продемонструвати документи щодо закупівлі літніх курток для ЗСУ, які на митниці раптово стали зимовими і значно дорожчими.

Про це вона зазначила у фейсбуці, коментуючи скандальну закупівлю Міноборони літніх курток для військових, які на митниці раптово стали зимовими і втричі дорожчими.

“Міністр оборони заявив у медіа, що вже надав народним депутатам оборонного комітету документи про цю закупівлю, і у них “не було питань”. Ні я, ні мої колеги з комітету з питань антикорупційної політики ці документи не бачили, хоча як голова комітету я публічно ставила міністру це питання. Крім того, за моєю інформацією, у цих документах не було вказано вартість курток, тож ці документи нічого не спростовують”, – зауважила вона.

Тому Радіна запрошує Резнікова продемонструвати усі документи антикорупційному комітету, а також колегам з ТСК з питань розслідування економічних злочинів та податкового комітету цієї середи, 23 серпня, о 10:00.

Вона наголошує, що засідання комітету буде відкритим. Місце засідання буде повідомлено зареєстрованим журналістам після підтвердження їхньої участі. Кількість учасників буде обмежена.

“Якщо ж пан міністр проігнорує засідання комітету, це виглядатиме як явка із повинною”, – додає народна обраниця.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img