Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа Житомирщині державні відзнаки отримали прикордонники

На Житомирщині державні відзнаки отримали прикордонники

З нагоди Дня Незалежності України прикордонники отримали заслужені нагороди. Урочисті заходи відбулись в 9 прикордонному загоні імені Січових Стрільців. Про це повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

У привітальній промові виконуючий обов’язки командира військової частини полковник Олександр Озінковський привітав захисників з державним святом, подякував усьому великому колективу за сумлінну службу та відзначив отримання прикордонним загоном почесної відзнаки Президента України «За мужність та відвагу».

«Бажаю усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у службі на благо нашої країни! Хай воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – здобуття Перемоги та відновлення територіальної цілісності України. Миру і процвітання нашій Державі! Впевнений, що відзнака «За мужність та відвагу» стане символом звитяги нашого прикордонного загону», – зазначив Олександр Сергійович.

З привітаннями прикордонники, які проявили себе під час виконання військового обов’язку, отримали заохочення серед яких подяки, грамоти й відзнаки. Окремих військовослужбовців привітали з присвоєнням чергових військових звань.

Наприкінці заходу Олександр Сергійович усім побажав міцного здоров’я та подальших успіхів у почесній справі вірного служіння українському народові.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img