Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЖитомирянка скаржиться на ставлення до пацієнтів ревматолога у поліклініці

Житомирянка скаржиться на ставлення до пацієнтів ревматолога у поліклініці

Житомирянка Тетяна Подолян незадоволена ставленням до неї, як пацієнта, лікаря-ревматолога у поліклініці N2 по вул. Л. Українки:

Хочу розповісти як мене сьогодні \’\’гарно\’\’ приймала лікар ревматолог в поліклініці N2 по вул. Л. Українки. Коли я зайшла в кабінет і привіталася медсестра забрала у мене карточку стала записувати в журнал. Лікар не повернув на мене голови і не запропонував мені навіть присісти, не дивлячись на те, що я з паличкою і мені важко стояти, продовжувала клацати в телефоні ще десь 2-3 хв. Після чого навіть толком не вислухавши мої скарги підняла в руці рентген знімок і глянув на нього мельком сказала що змін в мене не бачить. І коли я запитала то що мені робити відповідь була коротка – робіть що хочете.
Отакій був прийом.
Перед цим я декілька років ходила до ревматолога в приватну клініку і знаю як дивиться лікар. Я знаю свій діагноз, мені там виписують лікування. Но обставини склалися так що я була вимушена йти до звичайної поліклініки. І такий прийом. З чого я зробила висновок, що якби я зайшла в кабінет до лікаря ревматолога з грошима в руках і відразу заплатила то і прийом був би інший.

Житомирянка скаржиться на ставлення до пацієнтів ревматолога у поліклініці
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img