Свіжі новини
ГоловнаПодіїНа війні загинув лісівник з Баранівщини Борис Харчишин

На війні загинув лісівник з Баранівщини Борис Харчишин

Сумну звістку сьогодні отримали працівники філії «Баранівське лісомисливське господарство». На війні загинув лісівник ДП «Ліси України» Борис Харчишин.

Борис Ігорович розпочав свій шлях у лісовому господарстві ще у 2003 році. Він був досвідченим верстатником деревообробних верстатів, майстром своєї справи. За роки роботи він здобув повагу колег за професіоналізм та добре ставлення до людей.

10 березня 2022 року був мобілізований на фронт. За півтора року разом з побратимами захищав і пройшов не один населений пункт на Донеччині. Але на жаль, 29 серпня, перебуваючи на Бахмутському напрямку, загинув внаслідок масованого ворожого обстрілу.

Ця страшна звістка шокувала усіх, хто знав загиблого. Він був чудовим сім\’янином, люблячим чоловіком і батьком двох синів. Його раптова смерть – непоправна втрата для рідних і близьких.

Як розповідають колеги, завжди могли покластися на Бориса – він ніколи не підводив і завжди вчасно виконував свою роботу. Він був відповідальним і дисциплінованим працівником, який не скаржився на втому чи труднощі. У вільний час любив пожартувати та підбадьорити.

Для родини лісівників Столичного лісового офісу назавжди залишиться еталоном професіонала, наставника та просто гарної людини.

Він назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам\’ять герою!

На війні загинув лісівник з Баранівщини Борис Харчишин
Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img