Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ Житомирі ліцей № 25 демонтують лише після готового проєкту відбудови

У Житомирі ліцей № 25 демонтують лише після готового проєкту відбудови

Розбомблений російською ракетою ліцей №25 у центрі Житомира демонтують лише тоді, коли з’явиться проєкт відбудови закладу. Таке рішення прийняли 30 серпня на позачерговій сесії міської ради.

Перед голосуванням міський голова розповів, що Португалія готова профінансувати відбудову освітнього закладу.

«Житомирські проєктувальники надали всі документи, які були необхідні португальській стороні. Наступна зустріч буде очна у Португалії й фактично буде старт цього проєкту. Сьогодні змінився посол в Португалії, він активно займається даним питанням», – говорить Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

В коментарях журналістам міський голова пояснив, що демонтаж старої будівлі буде здійснений, коли розпочнеться реконструкція.

«Поки не буде затверджений проєкт, демонтаж відбуватися не буде, а вже сам проєкт нового будівництва буде передбачати демонтаж», – додав Сергій Сухомлин.

Також міський голова зазначив, що позов до суду з вимогою скасувати рішення про демонтаж, який подали батьки, може призвести до того, що іноземні партнери відмовляться надати фінансування.

«Якщо хтось хоче просто погратися, щоб підбурити людей, то нехай граються. Я думаю, трохи пограються і Португалія подивиться на все це і скаже: хлопці у вас судові справи, давайте поки зупинимося», – сказав Сергій Сухомлин.Розбомблений російською ракетою ліцей №25 у центрі Житомира демонтують лише тоді, коли з’явиться проєкт відбудови закладу.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img