Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниСьогодні святкує День народження відомий житомирянин Андрій Савенець

Сьогодні святкує День народження відомий житомирянин Андрій Савенець

У Житомирі, області, Україні та за кордоном добре знають Андрія Савенця. Андрій Миколайович – відомий поет, перекладач, літературознавець.

Зараз живе і працює у Польщі, у місті Лодзь, викладає у гуманітарно-економічній академії.

Сьогодні Андрій Савенець разом із рідними, друзями та колегами святкує День народження. Сайт Житомир-Онлайн приєднується до найкращих побажань іменинникові. Щастя, успіхів, здоров`я! Многая літа!

Хай збуваються усі мрії!!!

Андрію Миколайовичу, ми Вас дуже любимо і поважаємо!

Довідка з Вікіпедії:

Сьогодні святкує День народження відомий житомирянин Андрій Савенець

Андрій Савенець народився 5 вересня 1977 р. у смт. Корнині на Житомирщині в родині вчителів-філологів, що визначило подальший вибір життєвого шляху. У 1994 р., закінчивши Корнинську загальноосвітню школу № 1, вступив на філологічний факультет Житомирського державного педагогічного інституту ім. Івана Франка, де навчався до 1999 р. за спеціальністю «Українська мова і література та англійська мова і зарубіжна література». У 1995 р. дебютував як літератор участю в Житомирському міському поетичному конкурсі «Гранослов». Член Асоціації українських письменників (з 1997 р.), Національної спілки письменників України (з 2000 р.).

У період проживання в Житомирі брав активну участь у діяльності громадських організацій — Спілки незалежної української молоді, Молодого Руху та Асоціації незалежних журналістів. Ще студентом працював у редакціях житомирських періодичних видань «Експрес-Афіша» й «Субота»


Щасливому іменинникові музичне вітання від сайту Житомир-Онлайн
та співачки Алли Івашиної:

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img