Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Коростишеві зібрали понад 50 тис. грн на лікування 16-річного хлопця, якого...

У Коростишеві зібрали понад 50 тис. грн на лікування 16-річного хлопця, якого збила автівка. ВІДЕО

Восьмого вересня у Коростишеві на благодійній акції зібрали понад 56 тисяч гривень на лікування 16-річного Олексія Клименка, якого третього серпня збило авто. Хлопець отримав множинні травми — його у важкому стані доправили до лікарні “Охматдит”.

Акцію “Подаруй свою частинку доброго серця” за ініціативи волонтерської організації “Паляниця” проводили у коростишівському Парку скульптури. До благодійного заходу долучилися музичні гурти, танцювальні колективи, однокласники Олексія, підприємці міста.

Однокласники Олексія разом з класною керівницею замовили 200 кексів для продажу.

“В Житомирі є дві благодійниці, яким ми замовили випікання цих кексів, вони погодилися. Діти ходять і просять донат 50 гривень за кекс”, — розповіла класна керівниця Олексія Клименка Тетяна Чмут.

Однокласники Олексія Діана та Станіслав говорять, що разом з класом допомагали пакувати і продавати кекси. Кажуть: радіють тому, що люди активно купували кекси, адже всі гроші підуть на допомогу Олексію.

Також під час заходу організували лотерею, де за донати розігрували різні призи.

“Прийшов зі своїми двома синами, щоб підтримати родину Олексія, який отримав в результаті жахливої ДТП важкі травми, – каже місцевий житель Ігор. — Задонатили на лотерею, на купівлю солодощів”.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img