Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНа Житомирщині продовжує свою роботу пересувний Мобільний клас з мінної безпеки

На Житомирщині продовжує свою роботу пересувний Мобільний клас з мінної безпеки

Питання мінної безпеки вкрай актуальне завжди, адже на території області громадяни продовжують знаходити боєприпаси та небезпечні залишки від них. Тож, щоб мінімізувати ризики та охопити більшість місцевих мешканців рятувальники проводять роз’яснювальну роботу, використовуючи при цьому пересувний Мобільний клас з мінної безпеки.

На Житомирщині продовжує свою роботу пересувний Мобільний клас з мінної безпеки

21 вересня цей клас прибув до м. Бердичів, де рятувальники спільно з ювенальними поліцейськими провели роз’яснювальну роботу щодо правил мінної безпеки у Ліцеї №4.

Використовуючи 3D макети боєприпасів, що розроблені ДСНС України у співпраці з UNICEF Ukraine, надзвичайники розповіли дітлахам класифікацію вибухонебезпечних предметів, їх характеристики та елементарні дії у випадку, якщо людина натрапила на предмет схожий на боєприпас. Такі необхідні знання з мінної безпеки допоможуть уникнути біди та врятувати життя людей.

Також в рамках проєкту «Безпечне освітнє середовище» проведений профілактичний захід для вихованців ДНЗ №49 м. Житомир. Під час зустрічі відпрацьовувалися дії за сигналом «Повітряна тривога». Крім цього дітей навчали як поводитися з вибухонебезпечними предметами та правилам дорожнього руху.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img