Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаЗахисник із Романова: Я просто в щоці як ви, люди, це допускаєте?!

Захисник із Романова: Я просто в щоці як ви, люди, це допускаєте?!

Крик душі нашого Захисника із Романова Романа Юшкевича:

Пост гніву.

Приїхавши з війни, де проходить контрнаступ (Запорізька обл.), дізнався цікаві новини про наш Романів (я Романові буваю дуже рідко). Виявляється на ремонт дороги місцевого значення, а судячи з суми «міжпланетного значення» довжиною 4 км 730 м (4730 метрів) з місцевого бюджету виділили 318 млн. 957 тис. грн !!!

Провівши нескладні математичні підрахунки виходить один метр дороги коштує – 67 432 грн. Ще раз: 1 метр дороги – 67 тисяч 432 гривень. Один автомобіль, який використовують військові як на евакуацію 300 так і для підвозу боєприпасів чи харчів коштує близько 120 тисяч гривень дороги. Порівняння: 2 метра нашої нової Романівської дороги – це один автомобіль. 2 метра дороги – 1 автомобіль!!! Ви розумієте це?!

Я знаходжуся на війні з 24 лютого 2022 року. Я військовий лікар працюю на евакуації, бачив всяке: поранених без рук і ніг, (за осколки взагалі мовчу), 200-х без голови чи взагалі забирали незрозумілі шматки тіл хоч щоб щось додому ріднім передати, але навіть після такого я в шоці!!!!

Я просто в щоці як ВИ люди це допускаєте!? Я і так сумнівся в сенсі витраченого часу свого життя на цій війні за цю державу, а тепер з цілковитою впевненістю можу сказати – НАША НАЦІЯ НЕ ЗАСЛУГОВУЄ НА ІСНУВАННЯ!!!

Захисник із Романова: Я просто в щоці як ви, люди, це допускаєте?!
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img