Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниЯк обрати між MacBook Pro M2 та MacBook Pro M1 - iSpace.ua

Як обрати між MacBook Pro M2 та MacBook Pro M1 – iSpace.ua

Робочий ноутбук повинен вміти впоратися з потужними програмами, швидко реагувати на команди та забезпечувати тривалий час роботи без підзарядки. Це основні критерії вибору. Найбільше їм відповідають останні моделі ноутбуків від Apple – MacBook Pro M2 та MacBook Pro M1.

Фахівці із мережі магазинів iSpace.ua розповіли про спільні та відмінні риси цих моделей, а також надали поради стосовно вибору моделі на 2023 рік.

Спільні характеристики:

Модель MacBook Pro M1 була замінена на 16-дюймовий MacBook Pro 16.2 M2 з чіпом нового покоління М2 Pro. Основні зміни стосуються апаратної частини, при цьому зовнішні параметри залишилися майже незмінними.

Обидва ноутбуки мають вбудований сканер відбитків пальців для забезпечення безпеки користувача. Звукова система обох пристроїв складається з шести динаміків і підтримує технологію просторового звучання та Dolby Atmos. Це забезпечує якісний та чіткий звук, що дозволяє не використовувати додаткові пристрої для комфортного перегляду фільмів або проведення робочих відеоконференцій.

Відмінності між ноутбуками MacBook Pro M1 та M2:

Основна різниця полягає в тривалості роботи без підзарядки. Тепер MacBook Pro M2 здатний працювати до 22 годин під час перегляду фільмів та до 15 годин в Інтернеті, що робить його однією з найбільш витривалих моделей в лінійці MacBook.

Крім того, Apple представила дві модифікації чіпа M2 Pro: одна має 10 обчислювальних ядер, включаючи 6 продуктивних та 4 енергоефективних, а також 16-ядерний графічний процесор, який прискорено на 40%. У другій модифікації є 19 обчислювальних ядер з 8 продуктивними ядрами. Ці чіпи забезпечують приріст продуктивності на рівні 20-30% порівняно з попереднім поколінням. Крім того, пристрій оснащений окремим медіапроцесором, що дозволяє працювати з усіма сучасними програмами для відеообробки.

Обидва MacBook Pro можуть бути вибором для робочого інструменту в 2023 році, проте MacBook Pro M2 буде більш підходящим для тих, хто використовує важкі графічні програми та інші вимогливі додатки.

Про iSpace.ua (APR):

iSpace.ua є офіційним партнером компанії Apple в Україні зі статусом Apple Premium Reseller (APR). У магазині можна отримати безкоштовні консультації, допомогу з налаштуванням і підбором аксесуарів.

Детальну інформацію про всі особливості техніки Apple можна знайти на офіційному сайті представника бренду в Україні. Каталог магазину включає в себе повний асортимент комп’ютерів Mac, iPhone, iPad, годинників Apple Watch, бездротових навушників AirPods та всі необхідні аксесуари.

Залиште свій коментар
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img