Свіжі новини
ГоловнаПодіїУ Житомирі почали приймати на утилізацію новорічні дерева

У Житомирі почали приймати на утилізацію новорічні дерева

У Житомирі розпочали приймати для утилізації новорічні ялинки та сосни в комунальному підприємстві “Зеленбуд” та комунальному “Автотранспортному підприємстві 0628”.

Дизайнерка комунального підприємства “Зеленбуд” Олена Хвост розповіла, що хвойні дерева можна привезти на утилізацію у будні дні до пункту збору в Житомирі за адресою: провулок Кавалерійський, 13 з восьмої години ранку і до 17:00.

“Ми вже розпочали утилізацію ялинок. На підприємство нам приносять або привозять ялинки, які ми переробляємо на щепу. Цю щепу ми використовуємо для опалення теплиць, де вирощуємо однорічну розсаду для озеленення міста. Також у цих теплицях зберігаємо багаторічні рослини, а ще щепу використовуємо для утеплення кущів та дерев на вулиці, а також для укриття рослин у горщиках”, —
розповіла Олена Хвост.

Також пресслужба Державної екологічної інспекції Поліського округу оприлюднила інформацію про те, що жителі можуть самостійно привезти свої новорічні дерева до Комунального автотранспортного підприємства 0628 Житомирської міської ради за адресою: місто Житомир, провулок третій Транзитний, 65.

“Або житомиряни можуть залишити свої ялинки та сосни на майданчиках для сміття (не у контейнерах), в належному вигляді, без прикрас”, — повідомила пресслужба екологічної інспекції.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img