Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаЖитомирян запрошують долучитися до дослідження та розробки архітектурної концепції Замкової гори

Житомирян запрошують долучитися до дослідження та розробки архітектурної концепції Замкової гори

17 квітня о 16:00 за адресою вул. Покровська, 6 відбудеться фокус-група з істориками, краєзнавцями та експертною спільнотою щодо дослідження та розробки архітектурної концепції Замокової гори за підтримки проєкту «Інтегровиний розвиток міст в Україні ІІ» у співпраці з Житомирською міською радою. Захід проходить з метою збору пропозицій і отримання зворотного зв*язку від краєзнавців, істориків, гідів та місцевих експертів щодо розвитку території Замкової гори.
Вхід за попередньою реєстрацією: https://cutt.ly/2w423oKP

Замкова гора – це невід\’ємна частина історії нашого міста і унікальний простір, який завжди вражає своєю атмосферою і природним ландшафтом.

На цій фокус-групі ми з краєзнавцями, гідами, істориками та місцевими експертами обговоримо результати комплексного дослідження Замкової гори за участі представників міської ради, громадськості та містян за модераціі менторів проєкту Вадима Денисенко та Марії Грищенко, а також обговоримо візію, напрацьований концепт, принципи, які лежать в основі трансформації Замкової гори, а також подальші кроки.

Приходьте наступної середи, 17 квітня, о 16:00 за адресою: вул. Покровська, 6 (2 поверх), проектний офіс GIZ, і разом ми розкриємо потенціал Замкової гори!

З напрацюваннями УрбанШколи можна ознайомитися вже зараз. В першому коментарі є посилання на результати і напрацювання. Ставте свої запитання вже зараз, щоб отримати відповіді на зустрічі 17 квітня.

Організаторами заходу є Житомирська міська рада в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за фінансової підтримки урядів Німеччини і Швейцарії.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img