Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаУ "Житомиртранспорті" прокоментували конфлікт контролера з пасажиркою

У \”Житомиртранспорті\” прокоментували конфлікт контролера з пасажиркою

У комунальному підприємстві “Житомиртранспорт” прокоментували конфлікт контролера з пасажиркою, який трапився 12 квітня в одному з житомирських тролейбусів через оплату проїзду.

Відео конфлікту з\’явилося у соцмережах зранку 12 квітня. На ньому пасажирка говорить контролеру, що сплатила за проїзд, натомість контролер на відео сказав, що оплати не було.

Виконуючий обов\’язки директора “Житомиртранспорту” Іван Микитюк сказав, що вони переглянули відео з боді-камери контролера і не вбачають у діях свого працівника чогось протиправного.

“Реальність кардинально відрізняється від того, що у соціальних мережах. Коли контролер підійшов до пасажира перевірити, чи була здійснена оплата, то пасажир стверджував, що оплату було здійснено. Контролери неодноразово пропонували ще раз перевірити карту – перевіряли карту, перевіряли телефон, бо пасажирка говорила, що сплачувала з телефону. Дійшло до того, що коли взяли її карту і перевірили, то виявилося, що оплати дійсно не було”, — розповів Іван Микитюк.

Суспільне запросило відео з боді-камери контролера, але Іван Микитюк відмовив, посилаючись на те, що публікація цього відео є незаконною. Суспільне направило запит на адресу КП “Житомиртранспорт” з проханням опублікувати чи надати відео спілкування контролера та пасажирки.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img