Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаОрденом «За мужність» було нагороджено 6 загиблих бердичівських Героїв

Орденом «За мужність» було нагороджено 6 загиблих бердичівських Героїв

Російсько-українська війна триває вже понад 10 років. З 2022 року вся країна щоденно жахається від моторошних звісток з фронту.

Втратити сина, батька чи коханого… Війна примусила кожного так чи інакше відчути біль, який, здавалося б, неможливо було навіть уявити у мирні часи. Але набагато важче українським Героям, котрі за будь-яких погодних умов, за будь-яких обставин не кидають зброї, стоять на захисті власної землі.

Захисники та Захисниці викувані у пекельних кузнях війни. На жаль, попри сталеву волю людське тіло мов кришталь. За ці роки війни у наших серцях оселилося багато усмішок, котрих ми вже не побачимо на власні очі. Втраченому часу немає вороття, нам залишається тільки вічно пам’ятати, вшановувати тих, завдяки кому ми ще можемо боротися далі. І передавати цю пам’ять у спадок майбутнім поколінням, аби вони ніколи знову не допустили повторення сучасної історії.

Сьогодні, в День пам’яті та перемоги над нацизмом, в Бердичеві провели ще один надважливий захід – посмертне нагородження бердичівських Героїв. Це відбулося в актовій залі міської ради перед засіданням сесії. Міський голова Сергій Орлюк та начальник Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Нагорнюк були запрошені для оголошення наказу від Президента України та вручення посмертних нагород рідним загиблих воїнів.

Тож орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) було нагороджено:

солдата Романа Коновалова;
старшого солдата Павла Кобилянського;
молодшого сержанта Олександра Гошу;
солдата Олександра Швеця;
молодшого сержанта Сергія Тетерука;
солдата Олександра Олійника.

Вічна пам’ять бердичівським Героям за захист держави від російських окупантів, за відданість військовій присязі, за те, що ми досі маємо змогу жити далі. Ніколи не забудемо й не пробачимо ворогам те, що вони забирають у нас найкращих, безцінних…















Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img