Свіжі новини

ГоловнаУкраїнаНардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру через побиття колишнього військового

Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру через побиття колишнього військового

Народний депутат Микола Тищенко отримав підозру за фактом подій у Дніпрі. Про це йде мова у повідомленнях Державного бюро розслідувань та Офісу генерального прокурора.

Депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України). Офісом Генпрокурора погоджено клопотання щодо обрання народному депутату запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

– 20 червня 2024 у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ. Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів, – йдеться у заяві ДБР.

Нардеп Тищенко вже прокоментував заяву, заявивши, що вночі він сам написав заяву. Правда, не уточнив, яку.

– Пишу заяву. Що, «дев’яточки». Вся ваша корупційна складова – що ви там пов’язані з правоохоронцями – не пройде. Хотіли поліцейського звільнити? Не буде. Ми за народ України. Я за простих людей. Буду захищати. Пишу заяву вже 4 години. У до ваших керівників у Дніпрі – до саботажників – все написано, – сказав Тищенко.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img