Свіжі новини

ГоловнаТоп-новиниУ Житомирі попрощалися з 29-річним військовим Максимом Булигіним

У Житомирі попрощалися з 29-річним військовим Максимом Булигіним

25 червня в Житомирі попрощалися з 29-річним військовим Максимом Булигіним.

У Житомирі попрощалися з 29-річним військовим Максимом Булигіним

Чоловік став на захист України із перших днів повномасштабного вторгнення РФ. Загинув 10 червня під час виконання бойового завдання.

Про це написала пресслужба Житомирської міської ради.

В повідомленні йдеться, що Максим Булигін народився у Житомирі. Закінчив ліцей “Ор Авнер”. Після чого вступив до ПТУ №18, де здобув професію “Кухар-пекар”. Максим працював за спеціальністю у приватному бізнесі. Проходив строкову службу в лавах Збройних сил України. Після служби працював у одній із компаній.

“Захоплювався шахами. Мав кохану дівчину, та, на жаль, не встиг одружитися. Багато вільного часу приділяв своєму племіннику”, — йдеться у повідомленні.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, із перших його днів Максим Булигін пішов захищати Україну в одному з підрозділів ЗСУ. Героїчно загинув 10 червня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту України від російських військ, повідомили в міській раді.

Про загибель Максима Булигіна написав 20 червня головний Рабин України Моше Реувен Асман на своїй сторінці в мережі Facebook.

Зокрема, він зазначив, що Максим Булигін був членом єврейської громади Житомира — молився в Синагозі та брав участь у заходах громади.

Поховали Максима Булигіна в Житомирі на Смолянському міському військовому кладовищі.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img