Свіжі новини
ГоловнаУкраїнаДівчата-підлітки побили 9 річного хлопчика на дитячому майданчику у Львові. ВІДЕО

Дівчата-підлітки побили 9 річного хлопчика на дитячому майданчику у Львові. ВІДЕО

Цікаво, чи покарають шанувальниць «руских пєсєн» за побиття дитини.

Правоохоронці розслідують справу щодо побиття 9-річного хлопчика на дитячому майданчику у Львові. Уже встановили особи усіх причетних. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Дівчата-підлітки побили 9 річного хлопчика на дитячому майданчику у Львові. ВІДЕО

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У понеділок, 1 липня, в телеграм-каналах поширили відео на якому невідомі підлітки змушували вибачитися хлопчика на дитячому майданчику. Дитина вибачилася та дівчата вимагали, аби він став на коліна. Той — відмовився і тоді йому завдали ударів. Під час моніторингу соцмереж відео побачили правоохоронці.

За даними поліції, подія трапилася 1 липня близько 15:20 на дитячому майданчику, розташованому на вулиці Сластіона у Львові (район Левандівки).

“Встановлені особи учасників події: 9-річного хлопчика, дівчини віком 16 років, яка завдавала йому ударів та її на рік старшої подруги, яка знімала відео. Усі вони – жителі Львова”, – мовиться у повідомленні.

Наразі медики уточнюють діагноз хлопчика, а правоохоронці встановлюють обставини події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

За матеріалами suspilne.media
Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img