Свіжі новини
ГоловнаТоп-новиниНа ставку на Бердичівщині втопився випускник ліцею

На ставку на Бердичівщині втопився випускник ліцею

Випускні вечори в школах нашої області в основному вже пройшли, але ще продовжуються урочистості з приводу закінчення професійних та фахових ліцеїв і коледжів, і на жаль, при цьому не обходиться без трагічних випадків.

Так, кілька днів тому завершили навчання учні Андрушівського відділення Коростишівського аграрного ліцею. Отримавши дипломи про освіту та виселившись з гуртожитку, вони вирішили продовжити святкування в менш офіційному місці. Таким обрали базу відпочинку УТМР на так званій Стаськовій Греблі.

Святкували весело і гучно, але після купання не повернувся до компанії один з випускників. Його шукали як могли, на понеділок викликали водолазів з обласної рятувальної служби, але сьогодні вранці тіло утопленика побачили місцеві охоронці.

Відразу викликали наряд рятувальників, які доставили тіло до берега та поліцію для проведення слідчих дій.

На ставку на Бердичівщині втопився випускник ліцею

Напередодні рятувальники знову, вже вкотре в цьому сезоні, проводили профілактичну та роз’яснювальну роботу з відпочивальниками на цьому мальовничому ставку, але який не обладнаний достатнім чином для купання та відпочинку. На жаль, інформацію, яку отримують відпочивальники, не всі беруть до уваги…

За матеріалами rio-berdychiv
Ваша стаття

Читайте також

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img