Свіжі новини

ГоловнаУ містечку на Житомирщині старші школярі грабують першокласників

У містечку на Житомирщині старші школярі грабують першокласників

Діти-волоцюги з Камʼяного Броду в Довбиському ОТГ не лише продовжують «стріляти гроші» в дорослих перехожих біля місцевої корчми, а й перейшли до пограбунків.Діти-волоцюги з Камʼяного Броду в Довбиському ОТГ не лише продовжують «стріляти гроші» в дорослих перехожих біля місцевої корчми, а й перейшли до пограбунків.

Діти середнього шкільного віку підстерігають першокласників , коли ті йдуть по морозиво, і відбирають гроші за принципом «Дай потримати», «Ану, перерахую» і просто бʼють, наказуючи: «Самі віддали і нікому щоб не казали, бо ще получите».

Місцеві ювенальні органи черговий раз переконані, що це лише «звичайний булінг», а ніякий не кримінал. Ну, черговий раз пальчиком, вказівним насварять і отримають гарантії, що ті “більше не будуть»

Сьогодні на пляжі найбільшого ставка Камʼяного Броду старенька бабуся в майже 80 років пробувала повернути кошти своєму онукові – першокласникові, в якого «вуркани» забрали кошти…

Ніхто не хоче викинути «мауглі» з навчального закладу, де вони іншим не дають вчитися. Мабуть, доведеться батькам возити своїх дітей до навколишніх сіл, де є школи без «мауглі». А ними хай займаються ювенальні органи, освітні поліцейські , які матимуть про що писати звіти і виправдовувати своє робоче місце з непоганою зарплатою, де можна просто «виходити на роботу і приходити з роботи», а що ще?

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img