Свіжі новини

ГоловнаБільша частина Житомира досі без електроенергії. ВІДЕО

Більша частина Житомира досі без електроенергії. ВІДЕО

Мер Житомира не може сказати, коли буде електроенергія у всьому містіМер Житомира не може сказати, коли буде електроенергія у всьому місті.

“Більша частина міста ще без електроенергії, наші енергетики роблять все, щоб підключити Житомир, це складна задача, коли в тебе немає можливостей і залежить не лише від житомирських енергетиків буде місто зі світлом чи ні.

Сьогодні провели засідання штабу, додатково будемо ще виділяти генератори для медичних закладів. Вони всі обладнані, сьогодні всі перейшли на роботу на генераторах, але ми розуміємо, що генератор може працювати 8 годин чи трохи більше і йому потрібна перерва, і щоб забезпечити безперебійну роботу лікарень потрібен резерв генераторів, він у нас є і будемо вирішувати.

Ситуація складна, Крошня без електроенергії, частина Корбутівки, Домбровського Лесі Українки, Привокзальна, зараз в центрі зникло світло. Поки що ніхто не може сказати, коли буде електроенергія. Електротранспорт запустити на сьогодні і на завтра не вийде, тому потрібно готуватися, раніше виходити на роботу і розуміти, як доїхати”,сказав Сергій Сухомлин.

Більша частина Житомира досі без електроенергії. ВІДЕО
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img