Свіжі новини

ГоловнаУ Житомирській області проводиться набір дітей з інвалідністю до реабілітаційно-оздоровчих та спортивних...

У Житомирській області проводиться набір дітей з інвалідністю до реабілітаційно-оздоровчих та спортивних заходах

Заняття можуть відбуватись у будь-якому містечку ЖитомирщиниЗаняття можуть відбуватись у будь-якому містечку Житомирщини.

СИЛА ДУХУ ДИТИНИ В РУСІ

– Проводиться набір дітей з інвалідністю з ураженням опорно-рухового апарату, порушеннями зору та слуху, розумового та фізичного розвитку у групи фізкультурно-реабілітаційної та початкової підготовки спортивної школи з видів спорту осіб з інвалідністю.
– Ми ЗАПРОШУЄМО батьків дітей з інвалідністю віком від 8 років, молодь та дорослих для занять фізичною культурою та спортом та участі в реабілітаційно-оздоровчих та спортивних заходах.
– З дітьми, спортсменами працюють заслужені тренери України та фахівці, які мають відповідний досвід роботи з фізичної та фізкультурно-спортивної реабілітації, володіють жестовою мовою, розуміють специфіку роботи з дитиною з інвалідністю, успіхи своїх вихованців у спорті на Всеукраїнському та міжнародному рівнях.

ЗАНЯТТЯ можуть відбуватись у вашому містечку, районі…. Звягель, Бердичів, Коростень, Пулини, Коростишів, Черняхів…., Радомишль, – дзвоніть і ми опрацюємо дане питання!

Телефон для контакту: 063-289-09-18

У Житомирській області проводиться набір дітей з інвалідністю до реабілітаційно-оздоровчих та спортивних заходах
Повідомляє Житомирська обласна дитячо-юнацька спортивна школа осіб з інвалідністю.
Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img