Свіжі новини

ГоловнаТехнодрайвВертикальний пилосос: критерії вдалого вибору

Вертикальний пилосос: критерії вдалого вибору

Пилосос вертикального типу — незамінний помічник у боротьбі з пилом і сміттям — ефективний, компактний і дуже зручний. Він вирізняється невеликими розмірами і легкою вагою, не потребує збирання та розбирання, легко прибирає пил у важкодоступних місцях, може мати функцію вологого прибирання.

Якщо ви шукаєте вертикальний пилосос Samsung в Києві, ласкаво просимо в наш інтернет-магазин. В онлайн-каталозі представлений широкий вибір моделей, а як підібрати найбільш підходящу — читайте в нашій статті.

Під час вибору пилососа вертикального типу звертайте увагу на такі моменти.

Час автономної роботи

Більшість сучасних вертикальних пилососів працюють від акумулятора, а дріт, як правило, мають застарілі або бюджетні варіанти. Якщо вам потрібно пилососити приміщення з великою площею, краще купити модель з більш високою потужністю. У характеристиках пилососа має бути вказано час автономної роботи в годинах.

Особливості прибирання

Перш за все, потрібно визначитися, яке прибирання для вас пріоритетне — сухе чи вологе. Крім того, необхідно враховувати тип підлогових покриттів у будинку. Якщо підлоги вкриті ковроліном або просто килимами, вам знадобиться потужний пилосос від 400 Вт, оскільки в килимових покриттях накопичується багато пилу. Якщо покриття підлоги переважно гладке, приміром, ламінат, можна обмежитися моделлю на 200 Вт.

Комплектація

Пилососи вертикального типу комплектуються різними насадками, які полегшують прибирання і підвищують його ефективність:

    1. Вузька — зручна насадка, що дає змогу прибрати пил у кутах, за предметами меблів тощо.
    1. Турбощітка — її швидке обертання підвищує ефективність видалення пилу.
    1. Для щілин — звужена насадка для особливо важкодоступних місць, наприклад, для прибирання за батареями.
    1. Комбінована — вузька насадка зі щіткою, зручна й універсальна.
    1. Для меблів — відрізняється м\’якою щетиною, яка забезпечує дбайливе очищення меблів.
Вертикальний пилосос: критерії вдалого вибору

Багато сучасних пилососів оснащуються підсвічуванням і мають індикатор рівня заряду. Зелене підсвічування дає змогу розгледіти і прибрати найдрібніші частинки пилу. До речі, таке підсвічування можна купити й окремо, а потім прикріпити на пилосос за допомогою двостороннього скотча.

Гучність роботи

Нові моделі пилососів часто передбачають функцію придушення шуму. Якщо в будинку є маленькі діти або полохливі домашні улюбленці, варто вибирати якомога тихіший варіант. Більшість вертикальних моделей мають гучність 70-80 дБ, проте можна знайти і більш тихі варіанти — від 60 дБ до 70 дБ. Крім того, вибираючи модель, обов\’язково почитайте відгуки користувачів: люди часто пишуть про те, наскільки шумно працює пилосос.

Вага і розмір

Для максимальної зручності експлуатації бажана легка вага і хороша маневреність пилососа. Крім того, важливий розмір пристрою — як для комфортного використання, так і для зберігання. Добре, якщо комплектацією передбачено настінне кріплення для пилососа.

Ваша стаття

Читайте також

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img