Свіжі новини
ГоловнаПодіїКонфлікт у дворах Крошні: водій побив 54-річного житомирянина

Конфлікт у дворах Крошні: водій побив 54-річного житомирянина

У Житомирі поліцейські затримали підозрюваного у тяжкому травмуванні містянина.

Про це 27 вересня інформує Житомирське РУП.

“Повідомлення про конфлікт в одному з дворів багатоповерхівки у мікрорайоні «Крошня» надійшло до поліції 25 вересня. Випадковий свідок розповів, що водій легковика вдарив перехожого і той перебуває без свідомості. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Травмованого, 54-річного житомирянина, було негайно госпіталізовано. Лікарі діагностували у чоловіка травму голови, а експерти кваліфікували спричинені йому тілесні ушкодження як тяжкі”, – йдеться в повідомленні.

У ході першочерговий слідчих дій було встановлено, що того дня між потерпілим та 42-річним житомирянином стався ситуативний конфлікт на дорозі. Після цього молодший учасник суперечки вийшов з автівки та завдав кілька ударів опоненту, у результаті чого той отримав травми.

Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали причетного. 26 вересня за процесуального керівництва Житомирської окружної прокуратури йому було повідомлено про підозру в учиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження  та хуліганства, – повідомили правоохоронці.

Подібні діяння караються від 5 до 8 років ув’язнення.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img