Свіжі новини
ГоловнаПодіїЖитомирські поліцейські завершили розслідування ДТП, вчиненої нетверезим водієм

Житомирські поліцейські завершили розслідування ДТП, вчиненої нетверезим водієм

Подія сталася опівночі 13 серпня, на перехресті вулиць Чуднівської та Радивилівської в обласному центрі. Тоді зіштовхнулися легковик та вантажівка.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що керманич автомобіля «Opel», 19-річний житомирянин, здійснюючи маневр повороту, не надав перевагу вантажівці «ГАЗ», допустивши зіткнення з нею.

У медичному закладі було зафіксовано, що водій легковика перебував за кермом у стані сп’яніння. Відповідно до результату токсикологічного дослідження у його крові виявлено 1,6 проміле алкоголю.

У результаті ДТП було травмовано 19-річного пасажира автомобіля «Opel». Тілесні ушкодження, спричинені йому, експерти кваліфікували як тяжкі та такі, що несуть небезпеку для життя.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції інкримінували керманичу вчинення кримінального правопорушення. Після проведення всіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт у провадженні було скеровано до суду.

За такі протиправні дії караються ув’язненням на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 8 років.

Ваша стаття
Читайте також
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img